Account Manager TORO Consumer BELUX

 Heb je een voorliefde voor techniek, of specifieker machines voor onderhoud van tuin & park?
Heb je ervaring binnen deze tak vanuit een rol als technisch specialist of wil je je kennis en ervaring verbreden? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als Account Manager TORO Consumer BELUX ga je dagelijks op pad in België en Luxemburg op bezoek bij dealers op het gebied van tuin & park machines.

Naast het onderhouden van de al bestaande relaties, zorg je voor een plan van aanpak om ook nieuwe business in andere marktsegmenten te analyseren en te ontginnen. Vanuit Wetteren neem je periodiek de verschillende machines mee voor demonstraties. Door middel van deze demonstraties ben je in staat om de dealers goed te adviseren welke aankoop past bij de behoeften en wensen van de klant, niet alleen in het huidige moment maar ook voor de komende jaren. Jij bent de vertrouwenspersoon voor onze dealers en staat steeds klaar voor ze.

Wie zijn wij?

 Reesink Turfcare is onderdeel van Royal Reesink BV, een leidende internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige machines voor onder andere land- en tuinbouw, landschappelijk onderhoud, materiaal handling, logistiek en grond-, weg- en waterbouw. Met circa 1.750 medewerkers is Royal Reesink onder meer actief in België, Nederland, Duitsland, Engeland, Ierland, Denemarken, Kazachstan, Turkije en Canada.

Reesink Turfcare BE, gevestigd in Wetteren, is actief als distributeur van vooraanstaande merken zoals Toro, Club Car, Reco Etrac, Keckex, Imants, EGO Power en Ditch Witch die gebruikt worden voor landschappelijk onderhoud en ondergrondse infrastructuur. De producten worden geleverd aan aannemers, golfbanen, voetbalploegen, gemeentes, overheden, waterschappen en bosbouwers.

Wat bieden wij ?

  • Werken in een marktsegment met vaktechnische uitdagingen;
  • Een uitdagende functie waarin jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen;
  • Een positieve, open en collegiale bedrijfscultuur;
  • Een marktconforme salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals GSM, laptop, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering,…
  • Flexibele werktijden;

 Jij hebt :

  • Minimum 2 jaar ervaring in een salesfunctie;
  • Goede kennis van het Nederlands en het Frans. Engels is een pluspunt;
  • De kwaliteiten om resultaatsgericht te werken;
  • Een hands-on mentaliteit;
  • Een gezonde teamgeest waardoor je jezelf ook flexibel kunt opstellen.

 Interesse?
Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief door naar Katleen.vanmaele@royalreesink.com.  We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet!
Wil je meer weten? Neem gerust contact op via +32 9 216 27 40.