Groen onderhoud

Reesink Turfcare in Wetteren distribueert machines voor de professionele- en particuliere gebruikers. het gamma bestaat uit apparatuur voor het professioneel onderhouden van golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sport terreinen, zoals grond- en oppervlakte bewerkingsapparatuur, maaimachines, werktuigdragers, onkruidborstels,  transportvoertuigen en beregeningsinstallaties.

Vragen? Neem gerust contact op!

+32 9 216 27 40

Reesink Turfcare Groen onderhoud kan u helpen op heel wat gebieden. Als het gaat om onderhoudsmachines voor onder andere golfbanen, sportvelden, openbaar groen, recreatieterreinen, openbare terreinen, particuliere tuinen, parken en openbare ruimte heeft Reesink Turfcare in veel gevallen een oplossing:

Toro 
De Toro Company, gevestigd in Minneapolis USA, is al jaren een wereldwijde, toonaangevende speler met betrekking tot onderhoudsapparatuur voor sectoren als openbaar groen, golf, sportvelden, recreatieterreinen, enz. Toro fabriceert tevens al vele jaren de complete lijn Toro beregeningsproducten die toepasbaar zijn voor o.a. golfbanen, sportparken, openbaar groen en tuinen.

Imants
Al geruime tijd is Reesink Turfcare actief op het gebied van oppervlakte- en grondbewerking. De machines van Imants zijn een uitstekende lijn waarmee u onder andere sportvelden in een topconditie  kunt krijgen. Maak kennis met de legendarische Fieldtopmaker en laat u verrassen welke resultaten u kunt behalen door deze machine in te zetten op uw velden.

Keckex
Onkruidbestrijdingsmachines van Keckex, alleen geschikt voor professioneel gebruik, zijn echt een specialisatie dat vraagt om technische kennis en ervaring. Onze specialisten hebben de antwoorden op uw vragen over chemievrije onkruidbestrijding.

EGO Power
De EGO Power+ reeks biedt evenveel vermogen als benzine – maar dan zonder dat u er benzine voor nodig hebt.
De revolutionaire Arc Lithium 56V-accutechnologie levert de hoogste energiecapaciteit van de sector in een draagbare accu. Dat betekent dat u elke taak kunt klaren met minder lawaai en zonder gedoe en dampen.
Wil u meer informatie omtrent het productengamma, surf vlug naar https://egopowerplus.be/.