Imants

Reesink Turfcare is exclusief verdeler in België en Nederland van de Imants groenlijnmachines voor het onderhoud en renovatie van onder andere sportvelden.

Onze dealers Neem contact op

Bel: +32 9 216 27 40

[email]

Imants heeft inmiddels al ruim 130 jaar ervaring in innovatieve en effectieve machinebouw voor grondbewerking. In 1885 startte de toenmalige dorpssmid in het brabantse Reusel (NL) zijn bedrijf.

Daarna is het snel gegaan. Niet alleen speelt Imants in de Benelux een steeds belangrijkere rol, maar is men inmiddels ook een grote wereldspeler in machines voor grondbewerking. Er wordt onder andere geëxporteerd naar andere landen binnen Europa, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Innovatie en ontwikkeling en optimalisatie van bestaande producten zijn gekende begrippen en is altijd de basis en het uitgangspunt geweest van het bedrijf. Om je te onderscheiden van de concurrentie dien je door perfecte kwaliteit en een hoge servicegraad op te vallen. Om daar aan te voldoen worden de machines met de meest moderne technieken ontworpen en in de fabriek in Reusel vervaardigd.

Imants streeft er telkens weer naar machines te ontwikkelen die met zo min mogelijk arbeid en brandstof een maximum prestatie kunnen leveren.

Reesink Turfcare is exclusief verdeler in België en Luxemburg van de groenlijnmachines voor het onderhoud en renovatie van sportvelden en distribueert alle producten via een professionele dealerorganisatie en is tevens verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale service.

Een belangrijk peiler zijn de nieuwe modellen KORO® by Imants  Fieldtopmakers. De KORO® by Imants FTM 2.0 heeft gedurende de afgelopen 30 jaar een uitmuntende reputatie opgebouwd en was toen een ware revolutie! Het concept is nog steeds actueel en werkt kostenbesparend, kwaliteitsverbeterend en milieu beschermend. Met deze hoge capaciteitsmachine kan eenvoudig de kwaliteit van de grasmat worden gecontroleerd dan wel gefreesd.

 

 

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact op!

Bel: +32 9 216 27 40

[email]