LM Trac

LM Trac, dé multifunctionele werktuigdrager. Al jaren inzetbaar voor vele werkzaamheden. De LM Trac werktuigdragers worden in Finland geproduceerd en al vele jaren door Reesink Turfcare geïmporteerd in België en Luxemburg.

Onze dealers Neem contact op

Bel: +32 9 216 27 40

[email]

Oy LAI-MU Ab is gevestigd in Rauma, Finland en produceert multifunctionele machines en werktuigen voor LM Trac.
Laimu produceert ook veiligheidscabines van hoge kwaliteit voor verschillende soorten bouwmachines. De productie van veiligheidscabines begon al eind jaren ’60 en is nog steeds een  onderdeel van de activiteiten van het bedrijf.

De merknaam LM Trac heeft in onze regio inmiddels een klinkende reputatie opgebouwd en dat heeft met name te maken met de combinatie van hoogwaardige kwaliteit en de diversiteit van verschillende toepassingen. Een veel gevraagde combinatie is de werktuigdrager 286 met onkruidborstel.  Maar er zijn meer toepassingen mogelijk: zet de machine in als fecaliënzuiger, cirkelmaaier, bladblazer, zoutstrooier, veegmachine, heggenschaar, kantensnijder of monteer de WeedSteam® onkruidbestrijdingsmachine.

Onder leiding van onze productspecialisten is onder andere de unieke kantensnijder en de onkruidborstelarm in eigen beheer ontwikkeld. Beide producten zijn ideaal te combineren met een LM Trac werktuigdrager 286 of 387.

Kijk op onze dealerpagina en vind de servicedealer bij u in de regio.

Reesink Turfcare draagt zorg voor de service en garantie. Daarmee wordt de garantietermijn van de LM Trac tractie units aanzienlijk verlengd. Nieuwsgierig? Vraag een demonstratie aan en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact op!

Bel: +32 9 216 27 40

[email]