Maredo

Maredo is een Nederlandse fabrikant die zich vooral richt op de ontwikkeling van machines voor het onderhoud van grasvelden welke gemonteerd kunnen worden op diverse merken van greensmaaiers en achter tractoren gebruikt kunnen worden. Daarnaast is er een unieke werktuigdrager met verwisselbare aanbouwwerktuigen geïntroduceerd. Bij de ontwikkeling en productie van onderhoudsmachines zijn het gebruik van hoogwaardige techniek en innovatief denken belangrijke begrippen.

Onze dealers Neem contact op

Bel: +32 9 216 27 40

[email]

De moderne machineontwerpen worden ontwikkeld met behulp van nieuwe technologieën, zijn innoverend, duurzaam en hebben een laag Cost of Ownership. Het kernwoord bij alle marketing- en productie activiteiten is “luisteren”. Door goed te luisteren naar de klant en de markt, samen met grondige marktonderzoeken koppelt Maredo de wensen van de klant aan een uniek productaanbod, op maat gesneden! De gedachte achter het productaanbod is gelegen in het feit dat er behoefte blijkt te zijn om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren met lichtere machines en minder aandrijfvermogen. Maredo maakt de verbinding en dit leidt tot een assortiment van machines die voldoen aan deze specifieke vraag, maar tegelijkertijd toch wat kwaliteit betreft hoogwaardige producten fabriceert.

De Maredo machines worden wereldwijd geëxporteerd waardoor op alle continenten het merk vertegenwoordigd is. Sinds 1 maart 2021 is Reesink Turfcare commercieel partner van Maredo en verzorgt de exclusieve distributie in België en Luxemburg.

Wilt u meer weten over Maredo onderhoudmachines? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten: Eric Laenen (Vlaanderen) en Jérémy Simons (Wallonië) hebben bij uitstek de vakkennis om u een goed advies te geven waardoor u de juiste beslissing kunt nemen.

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact op!

Bel: +32 9 216 27 40

[email]