Raycam

Reesink Turfcare is exclusief verdeler in België en Luxemburg van Raycam groenlijn apparatuur, geschikt voor het onderhoud en renovatie van sportvelden.

Onze dealers Neem contact op

Bel: +32 9 216 27 40

[email]

Het merk Raycam wordt, in samenwerking met Campey Turfcare System, door Reesink Turfcare exclusief gedistribueerd in België en Luxemburg.  De productlijn is divers en voorziet in een uitgebreid programma van sleepnetten, borstels voor het bewerken van gras en kunstgras, harken, lijnentrekker, zaaimachine, bodemzeef en een  bezandingsmachine.

Het Raycam programma completeert het leveringsprogramma van Reesink Turfcare en voorziet in de behoefte om bij één adres de keuze te hebben tussen elkaar aanvullende productlijnen. Het leveringsprogramma is toegespitst op het onderhoud en renovatie van sportvelden en andere grasterreinen.

Service heeft bij Reesink Turfcare de allerhoogste prioriteit. Het is een vanzelfsprekendheid dat onze klanten tevreden moeten zijn. Na aankoop van een product bent u verzekerd van een goede nazorg, ondersteund door een moderne werkplaats, onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst.

Wilt u meer weten? Klik dan op onze dealerpagina en vind een dealer bij u in de buurt!

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact op!

Bel: +32 9 216 27 40

[email]