Over Reesink Turfcare

Uw turfcare specialist in België en Luxemburg

Of het nu om greenkeeping van golfbanen of sportveldenbeheer gaat, om het onderhoud van park of bos, om de verzorging van campings of evenementen terreinen, bij Reesink Turfcare weten we dat landschappelijk onderhoud maatwerk is.

We bieden niet alleen een zeer uitgebreid machinepark en productassortiment. We verlenen ook adequate service.
In onze goed uitgeruste werkplaatsen met uitgebreide onderdelenmagazijnen of met gecertificeerde dealeronderhoudsbedrijven, voeren we reparaties uit.

Door machines en gereedschap vakkundig en met regelmaat te onderhouden en te voorzien van originele onderdelen kunnen we lage kosten, duurzaam gebruik en korte reparatietijd garanderen.

Wij staan klaar tijdens de hele levenscyclus van een machine

We staan klaar tijdens de hele levenscyclus van een machine: van de manier van financieren tot en met support bij zaken als onderhoudsplanning en onderhoud.

Royal Reesink BV

Reesink Turfcare is onderdeel van Royal Reesink BV, een leidende internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige machines voor onder andere land- en tuinbouw, landschappelijk onderhoud, material handling, logistiek en grond-, weg- en waterbouw. Met circa 1.750 medewerkers is Royal Reesink onder meer actief in België, Nederland, Duitsland, Engeland, Ierland, Denemarken, Kazachstan, Turkije en Canada. De kernwaarde ‘Enabling your business’ geldt voor alle bedrijven.
In 2017 realiseerde Royal Reesink een jaaromzet van circa € 646 miljoen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Meer informatie over Royal Reesink en haar verschillende divisies vindt u in de corporate presentatie.

 

 

Onze medewerkers

Katrien De Smet

Customer Support

Jonas Meulebrouck

Operations Manager

Jérémy Simons

Area Manager Wallonië/Luxemburg - Golf and Grounds

Davy Vanderlinden

Area Manager Vlaanderen - Grounds

Tom Taveirne

Product Manager Ego Power +

Philippe Schoenmaeckers

Product Manager Ego Power +

Marc Van Buggenhoudt

Product Manager Toro Consumer

Luc van den Broeck

Sales Manager DitchWitch België

Benjamin Van Overwalle

Technical Engineer

Katleen Van Maele

HR Manager