Service

Service staat bij Reesink Turfcare op nummer 1. Dat onze klanten tevreden moeten zijn, spreekt dan ook voor zich. Naast het leveren van kwaliteitsproducten besteden wij daarom ook veel aandacht aan een goede nazorg. 
Onze afdelingen worden ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst. Dit alles om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier van uw aankoop zult hebben!

Eigen werkplaats en hooggeschoolde technische medewerkers

In onze moderne werkplaats beschikken wij over alle moderne hulpmiddelen zoals hefbruggen, slijpbanken, accu-diagnose apparatuur, een lasafdeling en ervaren medewerkers die continu door onze leveranciers worden getraind.  Wij hebben alle kennis en middelen in huis om uw machine aan te passen aan uw specifieke wensen.

Snelle service en een oplossing voor uw probleem

Bij een probleem staan wij voor u klaar om deze snel en vakkundig te verhelpen. Zo zijn wij in de regel binnen 48 uren op locatie met een volledig uitgeruste servicewagen en een van onze ervaren techniekers. Wij willen stilstand vermijden en proberen onmiddelijk te reageren zodat jullie verder kunnen met de machines.