Sponsoring

Reesink Turfcare is maatschappelijk betrokken en ondersteunt verschillende organisaties en evenementen:

Pro League – TORO Groundsman of the Year

De verkiezing van de TORO Groundsman of the Year is een initiatief van de Pro league en wordt door Reesink Turfcare en Toro ondersteund. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste en meest getalenteerde groundsman van de 24 voetbalploegen in de Pro League.

www.proleague.be

Greenkeepers Association of Belgium

De Greenkeepers Association of Belgium (GAB) is een vereniging van greenkeepers en bedrijven actief in de golfsector. Tijdens de wintermaanden (oktober-maart) organiseert de GAB een aantal vergaderingen met als doel “vorming van de leden i.v.m. golfbaanonderhoud en nieuwe evoluties” (machines, technieken, producten). Deze vergaderingen vormen tevens een gelegenheid om contacten met collega’s en mensen uit.

Wij zijn trouwe partner van de GAB vzw en ondersteunen graag alle initiatieven die zij organiseren om de greenkeepers in België te begeleiden en te ondersteunen.

www.greenkeepersbelgium.be

Belgian Knockout

De eerste editie van de Belgian Open vond plaats in 1910. Het tornooi werd dat jaar op de Koninklijke Golfclub van België gespeeld over 36 holes. Pas in 1928 werd het wedstrijdformaat uitgebreid tot 72 holes. Tijdens beide wereldoorlogen werd het toernooi niet gespeeld. De Belg Flory Van Donck slaagde erin om het toernooi vijf keer te winnen tussen 1939 en 1956. Sinds 1978 maakt de Belgian Open deel uit van de European Tour.

In 2018 nam PietersProductions, een evenementenbureau medeopgericht door Thomas Pieters, de organisatie van de Belgian Open op zich. Na een afwezigheid van 18 jaar brachten zij hiermee de Belgian Open terug op de kalender van de European Tour. De Belgian Open werd geherintroduceerd onder de naam Belgian Knockout.

Wij steunen dit internationaal tornooi en staan steeds paraat voor de greenkeepers zodat zij zowel in de voorbereiding als gedurende het tornooi op het hoogste niveau kunnen presteren.

www.belgianknockout.com