Club Car

Club Car USA is fabrikant van golfkarren, werkvoertuigen en transportvoertuigen van topkwaliteit.

Zoekt u een Club Car dealer? Klik op de button voor een overzicht met onze Club Car dealers en hun contactgegevens. Rechtstreeks contact opnemen met ons kan natuurlijk ook altijd.

Onze dealers Neem contact op

Bel: +32 9 216 27 40

[email]

Marktleider Golfkarren & Transportvoertuigen

Club Car is al meer dan 50 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van golfkarren en transportvoertuigen. Dit Amerikaanse bedrijf heeft het meest uitgebreide gamma betrouwbare en duurzame elektrische voertuigen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor jarenlang efficiënt, duurzaam en veilig gebruik.

Comfort, Duurzaamheid en Efficiëntie

ClubCar is onderdeel van Ingersoll Rand. De missie van deze mondiale onderneming: het bevorderen van de kwaliteit van leven door het creëren en instant houden van comfortabele, duurzame en efficiënte omgevingen.
Met A-merken als Thermo King®, Club Car®, Ingersoll Rand® en Trane® werkt Ingersoll Rand al meer dan honderd jaar aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in woningen en gebouwen, het vervoeren en beschermen van voedingsmiddelen en bederfelijke producten en het vergroten van de industriële productiviteit en efficiëntie.

EHS Safety Award 2016

In september 2016 uitgeroepen tot een van de 10 meest veilige bedrijven van Amerika. Ook de komende jaren blijft het bedrijf met onverminderde passie streven naar verdere innovatie en perfectie. Elke ClubCar staat dan ook garant voor duurzaamheid, superieure prestaties en optimale veiligheid.

Onderscheidend!

De Carryall werkvoertuigen, Villager en Transporter transportvoertuigen en Precedent golfvoertuigen staan bekend om hun jarenlange probleemloze trouwe dienst. Een Club Car onderscheidt zich onder andere door:

  • Roestvrij en lichtgewicht aluminium chassis van vliegtuigkwaliteit.
    De meeste golfkarren hebben stalen frames die kunnen corroderen. ClubCar golfkarren en transportvoertuigen zijn gebouwd op een AlumiCore frame. Dit lichtgewicht frame is ongevoelig voor corrosie, zelfs in een zilte omgeving, en garandeert een zeer lange levensduur en een minimale belasting van accu en ondergrond.
  • Krachtige en zeer zuinige DC (accu uitvoering) / EFI (benzine uitvoering) motor, speciaal gebouwd voor korte ritten: sneller optrekken, tot 50% minder verbruik, langere levensduur en lagere onderhoudskosten dan andere merken.
  • Hoogwaardige onderdelen en kleurvast materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en onverhoopte krassen camoufleert.
  • Ergonomisch en stijlvol design zoals een interieur in cockpitstijl, een volwassen dashboard en een ergonomische bank met hoge rugleuning.
  • Zeer uitgebreid aanbod opties en accessoires voor optimale afstemming op uw persoonlijke wensen.

Reesink Turfcare – Importeur in België en Luxemburg

Reesink Turfcare is officieel importeur en levert voertuigen voor personenvervoer, goederenvervoer en golfwagens.
Uw ClubCar wordt door ons geleverd met een uitstekende service en garantie. Ook leveren wij originele onderdelen zodat u uw voertuig jarenlang probleemloos kunt blijven gebruiken.

Merken

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact op!

Bel: +32 9 216 27 40

[email]