Nieuwe Account Manager

Welkom Eric !

Sinds maandag 5 maart 2021 hebben we bij Reesink Turfcare een nieuwe sales medewerker erbij.  Eric Laenen staat klaar om in Vlaanderen en Brussel de grounds producten te adviseren bij onze trouwe klanten en dealers.

Vanaf nu kan je bij Eric terecht voor alle commerciële vragen omtrent onze producten en hij zal actief samenwerken met de klanten om ze bij te staan in de levenscyclus van de machines.  We zaten met hem samen voor een kort welkomstinterview.
Eric, kan je ons wat meer vertellen over jouw loopbaan tot nu toe?

Na mijn studies ben ik na een korte vervanging bij Cap Gemini bij de firma Verbeke en Zn gestart. Verbeke en Zn uit Tielt was invoerder van o.a. Ransomes en Jacobsen. Daar was ik verantwoordelijk voor de verkoop voor zowel bij de openbare besturen als op golfbanen. Na de stopzetting van het bedrijf heb ik nog even bij de Firma Thomas gewerkt. Daarna ben ik zelfstandige geworden en ben ik ongeveer 10 jaar consultant geweest in Sales/Business development voor bedrijven. Door deze activiteit heb ik ongeveer een 1,5 jaar voor Heylens/Kärcher als zelfstandige gewerkt en 4 jaar in loondienst voor Kärcher. Hier was ik voor de Belux, Key Accountmanager, voor het departement ‘Municipal’ – straatveegmachines en werktuigendragers – , waar ik vooral actief was bij de gemeenten en steden.

 Wat mogen we het komende jaar van jou verwachten?

Mijn doel?  De actieve marktontwikkeling opstarten in Grounds, waarbij gemeenten en steden in België onze producten leren kennen – zowel Toro, Imants, Club Car, Keckex, … maar zeker ook onze nieuwe elektrische werktuigendrager, de RECO eTrac!

Door actief openbare diensten te bezoeken, hen te informeren, maar ook veel demonstraties uit te voeren zo de gemeenten en steden overtuigen van onze producten en onze diensten.

Ik wil een maximale waarde creëren voor en met onze klanten. 

En Eric als persoon zelf?

Gepassioneerd door groen (tuinen, golfbanen, planten,…) – Hands-on – Netwerker – Bourgondiër (geniet van het leven) – Een echt Ketje (Brusseleer) – Kookt graag – steeds positief – Luisterend oor … maar babbelt even graag ???? – steeds zoekende (geweldig om steeds te leren) – altijd klaar om te helpen, … 


Heb je nu al boeiende vragen voor Eric? Ideetjes of gewoon nood aan een leuke babbel? Stuur hem dan zeker een mail of bel naar +32 484 70 18 01.